ServiciiFlyboard – Vrei sa stii cum e sa fii supererou? Iti doresti sa zbori precum Iron Man? Ai ajuns in locul potrivit! Atunci cand vrei ca realitatea sa intreaca fictiunea incearca senzatia sporturilor acvatice: Flyboard-ul.
Ai libertatea de a zbura 3D, vei fi propulsat in aer si subacvatic pana la 20 de metri, exprimandu-ti personalitatea prin miscari desfasurate in deplina siguranta. Prin prisma cercetarilor si a indelungatei noastre experiente, te asiguram ca flyboarding-ul este sigur si usor de practicat, tot ce-ti trebuie e putin echilibru si dorinta de a trai cea mai tare experienta pe care o vei incerca.Skijet – A spus cineva skijet? Sigur ca da! Venim in intampinarea cerintelor tale de adrenalina cu cel mai puternice skijet-uri, pentru ca tu sa-ti satisfaci dorinta de viteza si aventura. Nu mai trebuie decat sa-ti aduci cel mai bun zambet cu tine si sa te lasi prada senzatiilor tari!Salupa – Cauti sa imbini relaxarea cu distractia? Avem solutia ideala pentru tine – o plimbare binemeritata cu salupa – La sfarsitul unei zile lungi nimic nu suna mai bine decat sa privesti apusul soarelui peste Lacul Snagov in compania celor dragi, alaturi de un vin bun sau o bere rece. Alegerea iti apartine!
Saltea nautica – E aproape dovedit stiintific, desi nu a fost chiar demonstrat… Iti garantam ca nimeni din echipa noastra nu-si aduce aminte ca cineva sa fi ramas incruntat dupa experienta cu salteaua nautica! Sunt aproape ilegale hohotele de ras pe care le produce, iar singura abilitate de care ai nevoie e de a te lasa dus de val.